Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Butlletins


Per donar-te d'alta del butlletí quinzenal, només has de posar el teu nom i correu electrònic.


Autoritzo el tractament de les meves dades per a l’enviament de comunicacions comercials vinculades a l’activitat, actuacions, col·laboracions i/o promocions que pugui oferir MEGSJC i consideri que puguin ser del meu interès.
Autoritzo el tractament de les meves dades per l’enviament de newsletters de MEGSJC.
Autoritzo el tractament de les meves dades per MEGSJC.

Per donar-te de baixa del butlletí quinzenal, només has de posar el teu correu electrònic.


Tots els nostres correus inclouen un peu per donar-se de baixa. Si això et dona problemes escriu-nos a informatica@escoltesiguies.cat comentant el problema que tens i te'l resoldrem.Segons preveu la normativa estatal i europea en matèria de privacitat i protecció de dades de caràcter personal, MINYONS ESCOLTES I GUIES DE CATALUNYA li informa de que les dades proporcionades en aquest formulari passaran a formar part d'un fitxer responsabilitat de MINYONS ESCOLTES I GUIES DE CATALUNYA, amb la finalitat de gestionar l'enviament del butlletí informatiu “Correu Exprés” en format digital. El període de conservació de les seves dades serà el necessari pel manteniment d’aquest servei i, en qualsevol cas, per un màxim de 10 anys.

Amb la introducció voluntària i l’enviament de les seves dades, vostè consent el seu tractament amb la finalitat indicada.

Al mateix temps, indicar-li que ens agradaria poder-lo tenir puntualment informat de les activitats de la nostre entitat sense afany de lucre d’àmbit català, que té com a missió col·laborar en l’educació dels infants i joves mitjançant el suport a moviments i institucions de joventut catalanes que emprin el mètode escolta i guia, així com informació de la FUNDACIÓ ESCOLTES I GUIES, ja sigui per mitjans telefònics (SMS), correu postal i/o e-mail.

Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com els drets de portabilitat i de limitació del tractament disposats pel RGPD, dirigint-se a: MINYONS ESCOLTES I GUIES DE CATALUNYA, a l'adreça Rambla Mossèn Jacint Verdaguer 10, 08197 Valldoreix o mitjançant correu a csecretaria@escoltesiguies.cat En qualsevol cas, pot dirigir-se a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades www.agpd.es per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels seus drets.