Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Etiqueta FemCampaments

Notícia
17.06.2021.

Recursos pedagògics per a aquests campaments encara en context Covid

Ja està a disposició dels i les caps un recurs pedagògic per a assegurar-nos que aquells campaments que tenen plantejats són els adequats a la realitat actual de la nostra branca en context de la pandèmia per Covid-19.

Notícia
21.05.2021.

Consulteu el Protocol COVID Estiu 2021 adaptat a la realitat de MEG

Ja podeu consultar el document que des de MEG hem treballat sobre els criteris generals per a dur a terme activitats de lleure aquest estiu, fixats per la DGJ, adaptat a les nostres activitats.

Notícia
20.05.2021.

​Nova formació de responsables de prevenció i higiene per a les activitats d’estiu

La Departament de Salut i la Direcció General de Joventut programen dues sessions online de la nova formació de responsables de prevenció i higiene, actualitzada a l’any 2021.

Notícia
18.05.2021.

Oberta la convocatòria de beques per a les activitats d'estiu

Tornen les beques d'estiu de MEG per a ​garantir que cap infant i jove es quedi sense activitats per motius econòmics. Aquest estiu, tots i totes #FemCampaments!

Notícia
14.05.2021.

Aquest estiu #FemCampaments!

Encarem aquesta nova campanya d’estiu amb la infografia resum del Protocol 2021 i tres grans novetats: un espai web amb tota la informació necessària per a dur a terme les nostres activitats, una guia interpretativa del Dossier i un compte de Telegram on resoldre dubtes dels i les caps.