Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

19.11.2014

Torna la Llum de la Pau: aquest any, diem ben alt que volem "Créixer en pau"!

llumdelapau, infància i joventut, índia, hindú

La Kiran, una de les protagonistes que apareix als materials de la Llum de la Pau.

Aquest projecte escolta i guia internacional pel foment de la pau ens proposa reivindicar els drets dels infants, coincidint amb el 25è aniversari de la seva proclamació. Ja estan disponibles els materials pedagògics!

Aquest any, que se celebra el 25è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants, volem escampar la nostra veu més que mai a través de la la Llum de la Pau. Ho farem amb el lema "Créixer en pau", per reivindicar que tots els infants del món puguin créixer en entorns lliures de conflictes i amb serenor

Amb la Llum de la Pau volem retrobar-nos amb aquesta pau, en molts casos desapareguda, com reflecteixen els testimonis de molts infants d'arreu del món. Aquest retrobament ha de ser un clam perquè es respectin els nostres drets, doncs l'únic que volem tots i totes és créixer, créixer en pau.LEquip de Llum de la Pau de MEG ha elaborat uns materials pedagògics amb dinàmiques, lectures i recursos visuals per treballar al cau. Hi ha 5 propostes d'activitats per diferents grups d'edat. 

La Llum de la Pau de Betlem és un projecte internacional escolta i guia que té lloc cada any quan s'acosta Nadal. Es tracta d'una flama que els Escoltes i Guies d’Àustria encenen a Betlem, i des d'allà l'anem escampant arreu del món, simbolitzant la pau que esperem que arribi a tots els racons del nostre planeta.

Properament us informarem de la data i el lloc de rebuda de l'acte central de rebuda de la Llum de la Pau a Catalunya.

Trobareu tota la informació en aquest web!


Comparteix