Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

12.06.2018

3a edició de 'Uel·lé al Pedraforca' per celebrar l'escoltisme i les seves cançons

Cartell de la tercera edició de 'Uel·lé al Pedraforca'

Aquesta trobada que enguany arriba a la seva tercera edició està organitzada per un grup d'antics escoltes i pretén contribuir al record i reconeixement del moviment escolta i guia i a la recuperació de les seves cançons.

Des del primer dia, l’escoltisme va abraçar la música com a element imprescindible per a fer créixer la seva proposta educativa. Una vinculació històrica que al llarg dels anys ha tingut músics referents per a l’escoltisme i el guiatge i escoltes i guies referents per al món de la música.

El "Uel·lé al Pedraforca" tindrà lloc el dissabte 30 de juny a l’Espà (Saldes) amb l’objectiu de fer un repàs històric d’aquest moviment i reconèixer la seva tasca educativa.

Durant la trobada també es recuperaran cançons i s'aproparà aquest moviment als habitants de Saldes, que fa molts anys que acullen escoltes i guies però que no han pogut aprofundir en les bases del moviment.

Programa de la Jornada del 30 de juny:
  • A les 5 de la tarda, a l' escola de l’Espà: Conferència 'Vivències i records de la meva vida escolta' a càrrec de Jordi Bonet i Armengol, arquitecte.
  • A les 6 de la tarda, a l’escola de l’Espà: Conferència 'Cada revolució, la seva cançó' a càrrec de Joan Soler i Amigó, especialista en cultura popular
  • A les 8 del vespre, a l’era de Capdevila: Foc de camp i cantada de cançons amb Jaume Arnella, romancer.
Hi podeu participar, confirmant l'assistència a calparaire@gmail.com

 


Comparteix